SKYLINE PLAZA

Ukazatel směru

Stručný popis stavby
V bezprostřední blízkosti frankfurtského hlavního nádraží, uprostřed nově vzniklé čtvrti Europaviertel, leží Skyline Plaza – centrální místo pro setkání, procházky a nákupy. Na prodejní ploše 38 000 m2 plní přání návštěvníků cca 170 specializovaných obchodů a poskytovatelů služeb. Zvláštní poutavé prvky interiéru: Designové kapsle z prvků suché stavby LaArt.
Stavební projekty
Obchodní výstavba
Client
ECE Projektmanagement G.m.b.H. & Co. KG
Suchá stavba
Interakustik GmbH, Isenbüttel
Město
Frankfurt, Deutschland
Komentář autora projektu
„Byl to jedinečný projekt, nedalo se vycházet z žádných zkušeností.“
Autor projektu
Heiko Loch, Projektleiter ECE Projektmanagement G.m.b.H. & Co. KG
Komentář investora
Všechny designové kapsle získávají díky integrovanému, barevnému osvětlení zvláštní účinek: Je to v důsledku zakulaceného tvaru a vyvolává asociace s designem fasády centra a Frankfurter Skyline.

fáze výstavby

Za zvláštní atrakci obchodního centra Skyline Plaza platí „Skyline Garden“, rozsáhlá, ozeleněná střešní terasa s gastronomickou nabídkou, místem pro sport a hry a jedinečnou vyhlídkou. I v interiéru přesvědčuje nákupní centrum, otevřené v roce 2013 svým nezaměnitelným a exkluzivním výtvarným provedením. K tomu přispívají i „designové kapsle Skyline“ sloužící jako vizuální propojení obou podlaží nákupního centra. Mimořádné tvary vyvolávají asociace s Frankfurter Skyline a byly realizovány pomocí individuálně navržených sádrokartonových prvků LaArt od společnosti Siniat.

Inovativní, chytré a efektivní řešení

Zkoušené a certifikované řešení

Angažovaný v udržitelnosti výstavby