Přejít na:

Ukazatel směru

Světlejší, přátelská atmosféra – modernizovaná centrála VR banky Südpfalz v Landau nabízí nyní výrazně více prostoru pro „aktivní“ servis. V centru je nyní akrylátová elipsa s multifunkčními 24 hodinovými samoobslužnými servisními přístroji, obklopená moderními pulty a skleněnými kancelářemi pro osobní kontakt. Design stropu přitom podporuje chuť ke komunikaci. V prostoru mezi ventilačním potrubím byly optimálně využity světelné kruhy ze sádrokartonových tvarových dílů LaForm. Požadované kvality povrchu Q3 bylo docíleno bílými sádrokartonovými deskami LaDeko s minimálními nároky na tmelení.

fáze výstavby

Více velkorysosti díky větší výšce stropů – u VR banky to bylo kvůli ventilačnímu potrubí a technickým instalacím v dutých stropních prostorech možné pouze v některých dílčích oblastech. Tak vznikl nápad, integrovat světelné okruhy do zbývajících meziprostorů.

efekt